Me

Sain ulkoisella hoidolla myös sisäistä kauneutta, hyvinvointia”

 

Nuortuma on kahden naisen ystävyydestä syntynyt yhteisyritys, jossa toimii ekohoitola Pillin Putiikki ja vyöhyke- ja ravintoterapiaa tarjoava TK-Balance. Tiet vei yhteen halu hoitaa kokonaisvaltaisesti. Nuortumaan tullaan nimen mukaisesti “nuortumaan”: kaunistumaan, eheytymään, rentoutumaan – hoitamaan mieltä ja kehoa. Arvostamme sisäistä kauneutta, ekologisuutta ja positiivista asennetta.

Haluamme, että asiakas tulee kohdatuksi ja kuulluksi juuri sellaisena kuin on. Haluamme jakaa asiakkaillemme tietoutta luonnonmukaisesta hoitamisesta, täydentävistä hoitomuodoista, ravinnosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Järjestämme asiakasiltoja, luentoja, teemailtoja ja … mitä kaikkea yhdessä asiakkaidemme kanssa keksimmekään 🙂 Aika pysähtyä. Nauti hetkestä. Luonnollisesti.

 

Joka kerta Nuortumassa käydessä tulee rentoutunut mieli ja keho. Tuntuu kuin kävisi unelmaisella rentoutusmatkalla. Tilat luovat täydellisen mukavan hoitokokemuksen ja työntekijä on sydämellinen ja asiansa osaava henkilö, jonka kanssa on helppo myös jutella.”

 

TK-Balance

(klikkaamalla otsikkoa pääset TK-Balancen sivuille)

Suomen Terveysopisto Saluksesta valmistunut diplomiravintoneuvoja ja diplomiravintoterapeutti sekä vyöhyketerapeutti Tiina Känkänen.

puhelin: 045 639 7688

sposti: tkbalance (at) gmail.com

Palvelut mm.:

  • Vyöhyketerapia
  • Vauvahieronta
  • Ravintoainemittaukset
  • Ravintoterapia ja ravintoneuvonta
  • Rentouttava aromahieronta
  • Luennot


Pillin Putiikki

Monipuolisten koulutusten kautta luonnonmukaisen hoitamisen maailmaan perehtynyt SKY/ekokosmetologi Teija Pilli.

puhelin:  044 970 8988

sposti:  teija.pilli (at) gmail.com

Palvelut mm.:

  • Kasvohoidot
  • Jalkahoidot
  • Käsihoidot
  • Rentouttavat vartalohoidot
  • Ayurvediset hoidot
  • Kestovärjäykset

 

Varaa aikasi

http://nuortuma.fi/ajanvaraus/

 


 

Kalevalaista jäsenkorjausta ja hierontaa

Nuortumassa hoitaa myös ihana Miia Oksanen, joka on koulutettu hieroja ja kalevalainen jäsenkorjaaja. Miia ottaa asiakkaita vastaan Nuortuman tiloissa perjantaisin.

Varaa aikasi tästä: timma.fi/kehonhoivalahti

Miian palveluista voit lukea lisää KehonHoivan sivuilta.

Tervetuloa tutustumaan Miiaan!

 

 

 


 

Näkijän vastaanotto

Tervetuloa näkijän vastaanotolle Nuortumaan! Näkijä on tukenasi elämän muutosvaiheissa, tuoden selkeyttä epäselvyyteen ja vahvistusta sisäiseen johdatukseesi. Näkijän tapaamisessa voit pysähtyä rauhalliseen hetkeen kuuntelemaan viestejä omilta henkioppailtasi.  

Iisa Heinola on näkijä ja rentoutusohjaaja, kahden pienen lapsen äiti ja elämän vilpitön tutkailija. Iisa kohtaa asiakkaansa lempeydellä ja rakkaudella, joten tervetuloa viettämään kaunis ja rehellinen hetki Iisan vastaanotolle.

Elämä valoineen ja varjoineen on aivan liian kaunista ohitettavaksi olankohautuksella. Meidän jokaisen on tärkeää pysähtyä aika ajoin katsomaan missä olemme ja minne olemme matkalla. Tervetuloa näkijän tapaamiseen löytämään oma polkusi!

Varaa oma hetkesi näkijän tapaamiseen Nuortuman ajanvarausjärjestelmästä tai laittamalla viestiä iisa(at)iisaheinola.fi. Voit tutustua Iisan palveluihin ja lukea mm. 

asiakaskokemuksista osoitteessa www.iisaheinola.fi

 

Puhelin: 0440778811 (vain viestit)
Sähköposti: iisa(at)iisaheinola.fi
Kotisivut: www.iisaheinola.fi
Instagram: @iisaheinola
Facebook: Huikea Sinä – Iisa Heinola