EKOKOSMETOLOGIN PALVELUT

Ekohoitolan hoidot ovat kauneudenhoitoa ihmistä ja luontoa kunnioittaen. Ekokosmetologin työskentely on ympäristöystävällistä ja työssään hän käyttää luonnonmukaisia raaka-aineita. Synteettisiä hajusteita, öljyjä eikä säilöntä- ja väriaineita käytetä. Luonnonkosmetiikassa eläinkokeet ovat aina kiellettyjä. Luonnonkosmetiikka hellii ihoa aidoilla luonnon tehoaineilla. Ekokosmetologi kunnioittaa läsnäoloa, käsityömäisyyttä ja kokonaisvaltaista asiakkaan kohtaamista juuri sellaisena kuin hän on.

Ekokosmetologi on aidosti luonnonmukaisen ihonhoidon asiantuntija, joka huomioi sinua kokonaisvaltaisesti hoitaen ihoa, mieltä ja kehoa. Koulutetun ekokosmetologin käsissä voit turvallisin mielin irtaantua arjesta ja rauhoittua rentouttavan musiikin soidessa ja kynttilöiden liekin lepattaessa, kokea jotain ainutlaatuista.

 

HOITOMENYY – hyvinvointia ja kauneutta luonnonmukaisesti

Hinnat voimassa 1.9.2019 lähtien

 

KASVOHOIDOT

HOITOHETKI KASVOILLE 60 min. 71€, 75 min. 81€ tai 90 min. 92€
Yksilöllisesti suunniteltu kasvohoito juuri Sinulle tämän hetken tarpeisiin. Hinta sisältää kaiken tarvittavan.
*valinnaiset hoidot (esim. syväkosteutus, puhdistus, rentoutus, timanttihionta, hedelmähappokuorinta), päähieronta, yrttihauteet jaloille

NUOREN IHON KASVOHOITO 60 min. 50€
*alkupuhdistus, kuorinta, (hieronta), puhdistava naamio, ihon hoidon opastus

LUONNON KAUNIS KASVOHOITO 90 min. 93€
*alkupuhdistus, kuorinta, naamio, rentouttava öljyhieronta kuukivillä
Sopii eritoten herkälle ja couperoottiselle iholle. Kivihieronta vaikuttaa lymfakiertoon, kuona-aineiden poistoon sekä auttaa kudoksia hapensaannissa. Hoitokokonaisuus luo harmonisen ja tasapainoisen mielialan.

SILMÄNYMPÄRYSHOITO KRISTALLI 30 min. 39€, muun hoidon yhteydessä 29€
*Pehmeä hieronta korjaa elämän jälkiä ja viilentävä naamio poistaa turvotusta ja tummia silmänalusia. Naamion vaikuttaessa mieli rentoutuu täydellisesti päähieronnassa. Hoidon täydentää raikkaan kylmillä kristalleilla tehty silmänympärys- ja otsan alueen käsittely. Ajatus kirkastuu ja mieli on kevyt. Loistava hoito väsyneille silmille. Hoidon voit ottaa omana hoitonaan tai yhdistää mm. 30 – 90 min. Kasvojen hoitohetkeen tai Intialaiseen päähierontaan.

 

VARTALOHOIDOT

SELÄN IHONPUHDISTUS 60 min. 60€
*alkupuhdistus, timanttihionta ja naamio

RENTOUTTAVA KOKOVARTALOHIERONTA 75 min. 57€
*kuivaharjaus ja kokovartalohieronta

RENTOUTTAVA OSAVARTALOHIERONTA 30 min. 35€
*alueen kuivaharjaus ja hieronta

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA 45 min. 43€

KOKOVARTALON HEMMOTTELUHETKI 120 min. 115€
* jalkakylpy ja – hieronta, kasvohoito, käsinaamio ja -hieronta, päähieronta

AROMATERAPIA 90 min. 76€
*kokovartalohieronta eteerisillä öljyillä

TURVESELKÄHOITO 90 min. 76€
*Selän alueelle levitetään lämmitetty turve. Selälle ja jaloille laitetaan turvelämpöpakkaukset. Turpeen vaikuttaessa hierotaan jalat ja kädet. Selkä käsitellään imukuppihieronnalla ja Aaltosen tekniikalla tehtävällä hieronnalla. Lopuksi hierotaan vielä pää.

CUPPING MASSAGE -IMUKUPPIHIERONTA 60 min. 65€, 30 min. 35€
*Imukuppihieronta on vanha kiinalainen hoitomuoto, jota käytetään mm. lihashuoltoon, lihaskireyksien hoitoon, erilaisiin lihasten kiputiloihin ja selluliitn hoitoon. Hieronta suoritetaan kumisilla imukupeilla, jotka on suunniteltu juuri tähän tarkoitukseen. Imukuppia liu’utetaan iholla hoidettavalla alueella rauhallisesti ja järjestelmällisesti. Hoito vilkastuttaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja imunestekiertoa. Hieronta voidaan yhdistää turve- tai savipakkaushoitoon.

 

JALKA- JA KÄSIHOIDOT

VIRKISTÄVÄ JALKAHOITO 90 min. 71€
*jalkakylpy, kuorinta, jalkojen ihon ja kynsien huolto, hieronta

HEMMOTTELEVA KÄSIHOITO 60 min. 55€
*kuorinta, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kynsien lakkaus, hieronta

Lakkaus jalkahoidon yhteydessä 8,50€, asiakas saa valitsemansa lakan mukaansa.

 

AYURVEDISET HOIDOT

AYURVEDINEN HOITOHETKI KASVOILLE 75 min. 85€
*Hoito alkaa rentouttavalla selkä- ja jalkahieronnalla, pää ja kasvot hierotaan kasvohoidon yhteydessä. Hoidossa valitaan ihotyyppisi mukaiset hoitotuotteet Ayurvedisen ihoanalyysin mukaan. Hoito on kokonaisvaltaisesti rentouttava kokemus keholle ja mielelle.

UNIIKKI VARTALON HOITOHETKI 60 min. 65€, 75 min. 75€, 90 min. 85€
*Ayurveda merkitsee tietoa (Veda) elämästä (Ayus). Ayurvedassa ihmistä hoidetaan kokonaisuutena. Hoitohetkessä valitaan Sinulle parhaiten sopivat hoitotekniikat kanssasi keskustellen. Hoito muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa ja saadaan energia liikkeelle. Hoidossa käsitellään myös kehon marmapisteitä. Hieronnassa käytetään lämmitettyä kylmäpuristettua luomuöljyä ja kehotyypillisesi sopivaa ayurvedista yrttiöljyä. Hoitohetki lisää henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Ayurvedahoidon voi ottaa kerta- tai sarjahoitona, jolloin tulokset ovat pidempiaikaisia ja syvempiä. Ensimmäiseen hoitokertaan kuuluu lisäksi kehotyypin määritys ja jalkakylpy n. 20 min. 10€.

AAMUN KEHON KUORINTA- JA VIRKISTYSHETKI 30 min. 35€
*kuivahieronta ja öljyhieronta. Koko vartalon kuorinta tehdään Garshan-raakasilkkikäsineillä. Kuivahieronta poistaa kehon kuona-aineita sekä aktivoi aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, ja siten lämmittää ja puhdistaa. Hieronta tehdään lämpimällä yrttiöljyllä. Hoito lämmittää ja piristää kehoa, kirkastaa ja pehmentää ihoa.

AJARA KOHOTTAVA PÄÄ- JA KASVOHIERONTA 60 min. 58€
*Niskanalue ja pää hierotaan napakoin liikkein ilman öljyä. Hartiat, rinnanalue ja kasvot käsitellään öljyllä kohottavilla, rentouttavilla ja uudistavilla hierontaliikkeillä. Luonnollinen kohottava kasvo-ja päähieronta facelift koostuu erilaisista tehokkaista hierontatekniikoista ja energialinjojen ja -pisteiden käsittelystä, joita on käytetty perinteisessä auyervedisessä terveyden- ja kauneudenhoidossa jo vuosituhansia. Nämä tekniikat parantavat ihon väriä, poistavat myrkkyjä, häivyttävät juonteista ja ryppyjä, tasapainottavat elämänvoiman virtausta sekä auttavat ylläpitämää terveyttä.

SPA-JALKAHOITO 60 min. 69€
*Ayurvedan oppeja hyödyntäen jalat kylvetetään lämpimässä yrttikylvyssä ja jalkojen iho kuoritaan. Virkistävä jalkojen marma-pistehieronta energisoi kehon. Naamion vaikuttaessa jaloilla, käsihieronta rentouttaa kehoa. Ei sisällä perusjalkahoitoa. Kokonaisvaltainen hyvänolontunne, ja väsyneet jalat virkistyvät.

 

KESTOVÄRJÄYKSET JA EHOSTUS

Kestovärjäykset toteutan perinteisillä värjäystuotteilla, ei alle 16-vuotiaille.
Saatavana myös kasvipohjainen Sensitive-kestovärivaihtoehto ripsille ja kulmille.

RIPSET JA KULMAT sis. muotoilun 30€

KULMIEN TAI RIPSIEN VÄRJÄYS 19€

HELEYTTÄ JA HEHKEYTTÄ -KASVOHOITO 30 min. 35€ meikin tai muun hoidon yhteydessä
*alkupuhdistus, kuorinta, naamio

 

SOKEROINTI – luonnollista karvanpoistoa

kasvot 10 – 20€
käsivarret 30€
sääret/reidet 38€
koko jalat 63€
kainalot 25€
! paketti: jalat + kainalot yht. 80€