Kosmetogilla käynti oli kuin retki metsään, vaikka makasin vaan paikoillani. Tuoksut ja äänimaailma olivat täydellisiä. Erittäin rentouttava kokemus.”

 

EKOKOSMETOLOGIN PALVELUT

Ekohoitolan hoidot ovat kauneudenhoitoa ihmistä ja luontoa kunnioittaen. Ekokosmetologin työskentely on ympäristöystävällistä ja työssään hän käyttää luonnonmukaisia raaka-aineita. Synteettisiä hajusteita, öljyjä eikä säilöntä- ja väriaineita käytetä. Luonnonkosmetiikassa eläinkokeet ovat aina kiellettyjä. Luonnonkosmetiikka hellii ihoa aidoilla luonnon tehoaineilla. Ekokosmetologi kunnioittaa läsnäoloa, käsityömäisyyttä ja kokonaisvaltaista asiakkaan kohtaamista juuri sellaisena kuin hän on.

Ekokosmetologi on aidosti luonnonmukaisen ihonhoidon asiantuntija, joka huomioi sinua kokonaisvaltaisesti hoitaen ihoa, mieltä ja kehoa. Koulutetun ekokosmetologin käsissä voit turvallisin mielin irtaantua arjesta ja rauhoittua rentouttavan musiikin soidessa ja kynttilöiden liekin lepattaessa, kokea jotain ainutlaatuista.

 

HOITOMENYY – hyvinvointia ja kauneutta luonnonmukaisesti

 

KASVOHOIDOT

NUORTUMAN GUA SHA KASVOHOITO 60 min. 79€
 • Kohottava, kirkastava ja turvotusta poistava kasvohoito sisältää ihosi tarpeiden mukaisen alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumit, naamion ja lymfaattisen Gua Sha -hieronnan.
METSÄMATKA -HOITOHETKI KASVOILLE 60 min. 79€, 75 min. 89€ tai 90 min. 99€
 • Suomalaisella Unna Nordic premium-luonnonkosmetiikalla tehtävä kasvohoito. Sarjassa on käytetty parhaimpia luonnon raaka-aineita ja hoito on kokonaisvaltainen ihonhoitokokemus. Hoito tehdään aina räätälöidysti, ihosi tarpeen mukaan. Se sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, ihon tarpeen mukaiset seerumit, hieronnan, naamion ja hoitovoiteet. Pidemmässä 75 tai 90 min hoidossa tehdään halutessasi myös ihon mekaaninen puhdistus, timanttihionta, pidempi hieronta tai Gua Sha hieronta. Avaa aistisi ja päästä metsä lähellesi.
AKUPUNKTIO KASVOILLE 60 min. 85€
 • Neulotus kasvoihin, käsiin ja jalkoihin sekä rentouttava kasvo- sekä päähieronta meridiaanien mukaan ihotyypillesi sopivalla kasviöljyllä. Hoidon voi ottaa yksittäin syvärentouttamaan kehoa sekä tuomaan kasvoille hehkua ja heleyttä, mutta parhaimman hyödyn saavuttamiseen suosittelemme 5-10 kerran sarjahoitoa, joista saat -20 % alennuksen.
AKUPUNKTIOKASVOHOITO UNIIKKI  90 min. 105€
 • Neulotus kasvoihin, käsiin ja jalkoihin sekä rentouttava kasvo- ja päähieronta meridiaanien mukaan ihotyypillesi sopivalla kasviöljyllä ja kasvojen hoitotuotteet tarpeesi mukaan. Hoidon voi ottaa yksittäin syvärentouttamaan kehoa sekä tuomaan kasvoille hehkua ja heleyttä, mutta parhaimman hyödyn saavuttamiseen suosittelemme 5-10 kerran sarjahoitoa, joista saat -20 % alennuksen.
METSÄELÄMYS -ELÄMYSHOITO KASVOILLE 75 min. 105€
 • Rentouttava, metsäinen elämyshoito kaikille aisteille. Suomalaisella Unna Nordic premium-luonnonkosmetiikalla tehtävä kasvohoito. Hoidossa tehdään rentouttava selkähieronta, jonka jälkeen hoito jatkuu kasvojen syväpuhdistavalla, ihoa kirkastavalla turve-hiilikuorinnalla. Ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja. Syvän rentoutumisen koet viimeistään havumetsältä tuoksuvan kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään viilentävä kasvonaamio. Naamion vaikuttaessa kädet hierotaan. Hoidon päätteeksi voit virkistäytyä nauttimalla suomalaista koivunmahlaa. Hoitoon ei sisälly ihon mekaanista- tai ultraäänipuhdistusta.
HEHKU -KIRKASTAVA HOITOHETKI KASVOILLE 60 min. 119€
 • Ihoa kirkastava ja aktivoiva heleytyshoito aikuiselle iholle. Hoito sis. alkupuhdistus, happokuorinta, naamio, kirkastava seerumi, hieronta ja voiteet. Hintaan sisältyy rentouttavan kasvohoidon lisäksi Unna Nordic Taimi 6 vkon C-vitamiiniseerumikuuri kotiin.
HOITOHETKI KASVOILLE 60 min. 75€, 79 min. 89€ tai 90 min. 99€
 • Yksilöllisesti suunniteltu kasvohoito juuri Sinulle tämän hetken tarpeisiin. Hinta sisältää kaiken tarvittavan.
  valinnaiset hoidot (esim. syväkosteutus, puhdistus, rentoutus, timanttihionta, hedelmähappokuorinta), päähieronta, yrttihauteet jaloille
NUOREN IHON KASVOHOITO 60 min. 55€
 • alkupuhdistus, kuorinta, (hieronta), puhdistava naamio, ihon hoidon opastus
LUONNON KAUNIS KASVOHOITO 90 min. 99€
 • alkupuhdistus, kuorinta, naamio, rentouttava öljyhieronta kuukivillä
  Sopii eritoten herkälle ja couperoottiselle iholle. Kivihieronta vaikuttaa lymfakiertoon, kuona-aineiden poistoon sekä auttaa kudoksia hapensaannissa. Hoitokokonaisuus luo harmonisen ja tasapainoisen mielialan.
SILMÄNYMPÄRYSHOITO KRISTALLI 30 min. 39€, muun hoidon yhteydessä 29€
 • Pehmeä hieronta korjaa elämän jälkiä ja viilentävä naamio poistaa turvotusta ja tummia silmänalusia. Naamion vaikuttaessa mieli rentoutuu täydellisesti päähieronnassa. Hoidon täydentää raikkaan kylmillä kristalleilla tehty silmänympärys- ja otsan alueen käsittely. Ajatus kirkastuu ja mieli on kevyt. Loistava hoito väsyneille silmille. Hoidon voit ottaa omana hoitonaan tai yhdistää mm. 30 – 90 min. Kasvojen hoitohetkeen tai Intialaiseen päähierontaan.

 

VARTALOHOIDOT

SELÄN IHONPUHDISTUS 60 min. 69€
 • alkupuhdistus, timanttihionta ja naamio
RENTOUTTAVA KOKOVARTALOHIERONTA 75 min. 62€
 • kuivaharjaus ja kokovartalohieronta
RENTOUTTAVA OSAVARTALOHIERONTA 30 min. 39€
 • alueen kuivaharjaus ja hieronta
RAUHA-RENTOUTUSHOITO 75 min. 85€
 • Rentouttava hoito sis. jalkakylpy ja -hieronta, teetarjoilu, intialainen päähieronta valitsemallasi öljyllä.
INTIALAINEN PÄÄHIERONTA 45 min. 48€
KOKOVARTALON HEMMOTTELUHETKI 120 min. 125€
 •  jalkakylpy ja – hieronta, kasvohoito, käsinaamio ja -hieronta, päähieronta
AROMATERAPIA 90 min. 85€
 • kokovartalohieronta eteerisillä öljyillä
TURVESELKÄHOITO 90 min. 85€
 • Selän alueelle levitetään lämmitetty turve. Selälle ja jaloille laitetaan turvelämpöpakkaukset. Turpeen vaikuttaessa hierotaan jalat ja kädet. Selkä käsitellään imukuppihieronnalla ja Aaltosen tekniikalla tehtävällä hieronnalla. Lopuksi hierotaan vielä pää.
IMUKUPPI- TAI GUA SHA -HIERONTA 60 min. 65€, 30 min. 39€
 • Molemmat ovat vanhoja kiinalaisia hoitomuotoja, joita käytetään mm. lihashuoltoon, lihaskireyksien hoitoon, erilaisiin lihasten kiputiloihin, arpikudoksen ja selluliitin hoitoon. Hieronta suoritetaan kumisilla imukupeilla, teho perustuu imukuppien aiheuttamaan alipaineeseen tai lastamaisilla guasha -kammoilla. Hoito vilkastuttaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja imunestekiertoa. Selluliittia hoidettaessa suositellaan sarjahoitoa.
RASKAUSHIERONTA 90 min. 85€
 • Lempeä ja rentouttava, turvallinen hoito koko raskausajan. Hoidossa kehoa hoidetaan vyöhyketerapian sekä lempeän kokovartalon öljyhieronnan avulla. Tyynyt tukevat tarvittaessa asentoa niin, että myös viimeisillään raskaana oleva pääsee rentoutumaan ja nauttimaan hoidosta. Hoidolla voidaan helpottaa raskausajan vaivoja ja kipuja sekä valmistaa kehoa synnytykseen sekä palauttaa kehoa raskauden ja synnyt

 

JALKAHOIDOT

VIRKISTÄVÄ JALKAHOITO 90 min. 75€
 • jalkakylpy, kuorinta, jalkojen ihon ja kynsien huolto, hieronta

Lakkaus jalkahoidon yhteydessä 8,50€, asiakas saa valitsemansa lakan mukaansa.

SPA-JALKAHOITO 60 min. 69€
 • Ayurvedan oppeja hyödyntäen jalat kylvetetään lämpimässä yrttikylvyssä ja jalkojen iho kuoritaan. Virkistävä jalkojen marma-pistehieronta energisoi kehon. Naamion vaikuttaessa jaloilla, käsihieronta rentouttaa kehoa. Ei sisällä perusjalkahoitoa. Kokonaisvaltainen hyvänolontunne, ja väsyneet jalat virkistyvät.

 

AYURVEDISET HOIDOT

AYURVEDINEN HOITOHETKI KASVOILLE 75 min. 89€
 • Hoito alkaa rentouttavalla selkä- ja jalkahieronnalla, pää ja kasvot hierotaan kasvohoidon yhteydessä. Hoidossa valitaan ihotyyppisi mukaiset hoitotuotteet Ayurvedisen ihoanalyysin mukaan. Hoito on kokonaisvaltaisesti rentouttava kokemus keholle ja mielelle.
UNIIKKI VARTALON HOITOHETKI 60 min. 69€, 75 min. 79€, 90 min. 85€
 • Ayurveda merkitsee tietoa (Veda) elämästä (Ayus). Ayurvedassa ihmistä hoidetaan kokonaisuutena. Hoitohetkessä valitaan Sinulle parhaiten sopivat hoitotekniikat kanssasi keskustellen. Hoito muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa ja saadaan energia liikkeelle. Hoidossa käsitellään myös kehon marmapisteitä. Hieronnassa käytetään lämmitettyä kylmäpuristettua luomuöljyä ja kehotyypillisesi sopivaa ayurvedista yrttiöljyä. Hoitohetki lisää henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Ayurvedahoidon voi ottaa kerta- tai sarjahoitona, jolloin tulokset ovat pidempiaikaisia ja syvempiä. Ensimmäiseen hoitokertaan kuuluu lisäksi kehotyypin määritys ja jalkakylpy n. 20 min. 10€.
AJARA KOHOTTAVA PÄÄ- JA KASVOHIERONTA 60 min. 63€
 • Niskanalue ja pää hierotaan napakoin liikkein ilman öljyä. Hartiat, rinnanalue ja kasvot käsitellään öljyllä kohottavilla, rentouttavilla ja uudistavilla hierontaliikkeillä. Luonnollinen kohottava kasvo-ja päähieronta facelift koostuu erilaisista tehokkaista hierontatekniikoista ja energialinjojen ja -pisteiden käsittelystä, joita on käytetty perinteisessä auyervedisessä terveyden- ja kauneudenhoidossa jo vuosituhansia. Nämä tekniikat parantavat ihon väriä, poistavat myrkkyjä, häivyttävät juonteista ja ryppyjä, tasapainottavat elämänvoiman virtausta sekä auttavat ylläpitämää terveyttä.

 

KESTOVÄRJÄYKSET JA EHOSTUS

Kestovärjäykset toteutan perinteisillä värjäystuotteilla, ei alle 16-vuotiaille.
Saatavana myös kasvipohjainen Sensitive-kestovärivaihtoehto ripsille ja kulmille.

RIPSET JA KULMAT sis. muotoilun 32€
KULMIEN TAI RIPSIEN VÄRJÄYS 19€

 

SOKEROINTI – luonnollista karvanpoistoa

kasvot 10 – 20€
käsivarret 30€
sääret/reidet 41€
koko jalat 63€
kainalot 25€
paketti: jalat + kainalot yht. 80€

 

ÄÄNIMALJAHOIDOT

Yksilö äänimaljahoito 60 min. 65€.
Parihoito 90 min. 105€

Ryhmähoidot ja sointukylpy ystäväporukoille, polttareihin, yritysten tai työyhteisöjen työhyvinvointia edistävään toimintaan tilauksen mukaan.

Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi sekä kehoa että mieltä. Se
edistää hyvinvointia, laskee stressitasoa sekä unenlaatu paranee. Se on myös hyvä lisä
muihin hoitoihin esim. rentouttaviin vartalohoitohin. Äänivärähtelyt saavuttavat alueet
minne hoitajan sormet eivät yllä. Äänihieronta saa kehon solut värähtelemään.
Äänimaljahoidossa kulhoja soitetaan sekä keholla että kehon yläpuolella.
Parihoidossa hoidetaan kahta asiakasta yhtäaikaa. Maljoja soitetaan molempien keholla
sekä kehon yläpuolella. Parihoitoon voit tulla ystäväsi, lapsesi tai puolisosi kanssa.
Hoidossa käydään läpi koko keho päästä varpaisiin. Levännyt keho ja tyyni
mieli jaksaa paremmin.

 

 

 

“Kosmetologikäynnillä on hoidon aina lisäksi jotain taikaa ilmassa. Totaalirentoutus on taattu.:
 
“Teijan hoitavissa käsissä pääset nauttimaan koko kehoa hemmottelevista elämyshoidoista. Hoitojen jälkeen mielesi on virkeä ja kehosi on rentoutunut”
 
“Olen käynyt vain kasvohoidossa, mutta se oli yksi elämäni parhaista kasvohoidoista. Kokonaisvaltainen ja hyvin rentouttava. Tuotteet laadukkaita.”