NUORTUMASSA TAPAHTUU

Nuortuman toimintamalli tästä tulevaisuuteen on seuraavanlainen ja toivommekin, että huomioit hoitoon tullessasi muutamia asioita:

Saavuthan varaamallesi ajalle täsmällisesti. Pidämme aina pienen tauon asiakkaiden välissä. Näin vältämme kohtaamiset odotustilassa. Joskus näin kuitenkin pääsee tapahtumaan niin huolehditaan turvaväleistä.

Asiakkaiden välillä työpisteet puhdistetaan ja desinfioidaan. Maksupäätteet ja ovenkahvat pyyhitään säännöllisesti.

Jokainen asiakas ja työntekijä pesee kädet ennen hoidon alkamista.

Käytämme maskia hoitojen aikana. Asiakkailta toivomme maskin käyttöä, jos se on kyseisen hoidon kannalta mahdollista.

Tuote- tai lahjakorttiostoksille voit tulla Shoppailutunneille tai varata ajan timma.fi/Nuortuma. Tarvittaessa toimitamme tuotteita ja lahjakortteja myös kotiin keskustan alueella tai postitamme tuotteet. Sähköisen lahjakortin voit ostaa http://nuortuma.fi/lahjakortit/

Tulethan hoitoihin vain täysin terveenä. Tarvittaessa voit peruuttaa aikasi lyhyelläkin varoitusajalla, mutta kuitenkin niin ajoissa kuin on mahdollista. Myös jos perheenjäsenesi on sairastunut tai olet muuten ollut kontaktissa sairastuneeseen. Me toimimme samoin.

Nuortuma on auki asiakastilausten ja Shoppailutuntien mukaan. Seuraamme koko ajan tilannetta. Otamme asian vakavasti ja kunnioitamme lainsäädäntöä. Toivomme tätä myös asiakkailtamme. 


Onneksi tilanne ei ole enää ihan uusi, joten mennään eteenpäin yhdessä hyvällä fiiliksellä 😊 

Tervetuloa rentoutumaan turvallisesti ❤

 

Korona-poikkeustilan takia kaikki asiakastilaisuudet ovat toistaiseksi peruttu.

Pysytään terveinä ja toivottavasti tapaamme pian!